O NAMA

Svečane sale “Grand Hertz”

NEŠTO O NAMA

Svečane sale “Grand Hertz” raspolažu kapacitetom od 200 i 350 mesta za sedenje ( GRAND HERTZ EXCLUSIVE SVEČANA SALA ), savršeno raspoređenih da se sve zvanice u toku proslave osećaju kao deo veličanstvenog slavlja. Posedujemo i veliki parking za automobile Vaših i naših gostiju, sa modernim video nadzorom. Takođe možemo da Vam ponudimo i manju salu za proslave, koja poseduje 100 sedećih mesta.

Kako bi budućim mladencima i prisutnim zvanicama, omogućili idealne uslove za boravak u sali za proslave, kompletan prostor smo klimatizovali učinivši ga idealnim za venčanja i svadbe, u zimskom i letnjem periodu.

ZA VAŠ POSEBAN DAN

Grand Hertz Exclusive

Svaku Vašu želju i maštanje o tome kako bi trebao da izgleda najsrećniji dan u Vašem životu, mi možemo da sprovedemo u delo.

GRAND HERTZ EXCLUSIVE  je nov i jedinstven prostor u Beogradu, koji će učiniti Vaš događaj nezaboravnim. U pitanju je novosagrađeni objekat, napravljen od najsavremenijih materijala modernog izgleda u kojem ćete se osećati drugačije, posebno, jednom rečju jedinstveno.

REZERVIŠITE DANAS

Vaš Grand Hertz

Učinite vaše slavlje nezaboravnim u jednoj najlepših sala u Beogradu, sa ljubaznim i profesionalnim osobljem svečane sale GRAND HERTZ. Biće nam čast i zadovoljstvo da organizujemo jedan od najlepših trenutaka u vašem životu!!!

SERTIFIKAT

FIRMA OD POVERENJA

Imate neko pitanje?

Kontaktirajte nas