REZERVACIJE

Grand Hertz

DO 200 MESTA

Svaku Vašu želju i maštanje o tome kako bi trebao da izgleda najsrećniji dan u Vašem životu, mi možemo da sprovedemo u delo.

Učinite vaše slavlje nezaboravnim u jednoj najlepših sala u Beogradu, sa ljubaznim i profesionalnim osobljem svečane sale GRAND HERTZ. Biće nam čast i zadovoljstvo da organizujemo jedan od najlepših trenutaka u vašem životu!!!

Grand Hertz Exclusive

DO 350 mesta

GRAND HERTZ EXCLUSIVE  je nov i jedinstven prostor u Beogradu, koji će učiniti Vaš događaj nezaboravnim. U pitanju je novosagrađeni objekat, napravljen od najsavremenijih materijala modernog izgleda u kojem ćete se osećati drugačije, posebno, jednom rečju jedinstveno.

ORGANIZACIJA VAŠIH PROSLAVA

GRAND HERTZ SVEČANE SALE su namenjene za održavanje privatnih, malih ili velikih porodičnih slavlja kao i za obeležavanje značajnih datuma u radu vaših preduzeća uz prisustvo brojnih gostiju. Nama možete u potpunosti prepustiti organizaciju svadbi, rođendana, krštenja, maturskih večeri, godišnjica mature, godišnjica braka, dočeka Nove godine itd…

REZERVACIJE PUTEM TELEFONA

Za rezervaciju i proveru slobodnog termina u našim svečanim salama možete da pozovete brojeve: 064 384 4384 i 064 384 3844

Da vam venčanje ostane u najlepšem sećanju,  GRAND HERTZ MENADZMENT je tu da se pobrine da sve bude u savršenom redu i baš onako kako ste vi želeli.

JEDINSTVENA PONUDA I KVALITET

Uz izvrsnu ponudu kvalitetne hrane i pića, luksuznu rasvetu, svetlosne efekte i ozvučenje prostora, zagarantovani su Vam trenuci za pamćenje. Po Vašoj želji možemo da Vam ponudimo i obezbedimo bend, koji će biti zadužen da podizanje atmosfere i dobrog raspoloženja prisutnih gostiju.

Da vam venčanje ostane u najlepšem sećanju, GRAND HERTZ je tu da se pobrine da sve bude u savršenom redu i baš onako kako ste vi želeli.